Over ons

Een bijzondere combinatie van een camping en een jachthaven

Een bijzondere combinatie die u maar zelden treft! Een mooie camping met ruime staplaatsen, een Maritiem Centrum met een gezellige jachthaven met 117 ligplaatsen met een (trailer)helling voor boten tot 55 ton, faciliteiten voor zomer en winterstalling en een sfeervol chaletpark. Dit allemaal op een zeer ruim, omgeven door groen en aan de rivier de Oude Maas gelegen, terrein. Uniek gelegen in de Randstad waarbij de natuur de boventoon voert maar grote interessante steden als Rotterdam, Dordrecht en Gouda binnen handbereik liggen. Ook Kinderdijk ligt op een steenworp afstand en kunt u zelfs met de fiets gemakkelijk bezoeken. Internationaal weet men ons ook prima te vinden.

Onze camping biedt u de mogelijkheid voor een korte of langere periode er even lekker tussenuit te gaan. Gaat u op (familie) bezoek in de regio en bent u op zoek bent naar een centraal gelegen, rustige en ruime kampeer/camperplaats dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze omgeving vinden ook diverse (internationale) evenementen plaats. Onze camping is dan een prima uitvalsbasis.

Wilt u langer genieten dan een paar nachtjes? Wij beschikken ook over seizoenplaatsen voor uw tour caravan maar ook een stacaravan op ons jaarveld is mogelijk.

Ons Maritiem Centrum biedt een haven met ligplaatsen van diverse afmetingen met moderne voorzieningen inclusief (trailer)helling. Tevens faciliteren wij in winter- en zomerstalling op de wal of in onze botenloods. Met onze moderne trekker en Roodberg botenwagen kunnen boten met een gewicht tot 55 ton uit het water gehaald en weer te water gelaten worden.

Het is ook mogelijk om van een combinatie van bovenstaande faciliteiten gebruik te maken. Dat maakt Recreatiepark de Oude Maas uniek in zijn soort.

De laatste jaren hebben er veel vernieuwingen plaatsgevonden waaronder de aanleg van een nieuwe toegangsweg en ruime parkeergelegenheid, nieuw receptie- en sanitair gebouw, vernieuwingen van de steigers in de haven, de bouw van een geheel geïsoleerde en vorstvrije botenloods en de aanschaf van een nieuwe trekker en botenwagen. Ook in de toekomst zullen wij vernieuwingen en verbeteringen blijven aanbrengen om u de meest optimale faciliteiten te kunnen bieden.

Namens ons gehele team begroeten u graag binnenkort op Recreatiepark de Oude Maas!

Minette Hooymeijer
Manager camping
Jan Willem Kranendonk
Havenmeester

Dit zeggen onze gasten:

Met veel plezier komen wij al jaren op Recreatiepark de Oude Maas. Wij staan met onze tour caravan op – vinden wij - een van de mooiste plekken op het park, namelijk op een van de comfortplaatsen met heerlijk uitzicht over de rivier. Onze boot ligt in de ernaast gelegen jachthaven want ik vind het heerlijk om te vissen op de Oude Maas. ´s Avonds zitten we dan heerlijk voor onze caravan te genieten van een drankje en de zonsondergang.

Peter en Sjannie van Hout
Geplaats op: 15-08-2021

Al sinds 1998 staan wij op Recreatiepark de Oude Maas wat toen nog Camping de Oude Maas heette. De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen. In 2001 werden er chalets geplaatst en kwamen alle stacaravans op 1 veld bij elkaar waar wij ook staan. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval. Ook zijn pas alle paden opgeknapt en zijn er nieuwe stacaravans geplaatst voor de verhuur maar ook voor de verkoop. Wij vinden het heerlijk hier op de camping; het is rustig maar toch erg gezellig.

Jan en Thea Pieters
Geplaats op: 07-10-2018

In de meivakantie hebben we met onze meisjes (7 & 9 jaar oud) gekampeerd op het veld met de nieuwe speeltuin. We hebben geen kind aan ze gehad! Daarnaast is het sanitair nieuw en schoon, het personeel vriendelijk, en er is veel te doen in de direct omgeving. We kunnen het iedereen aanraden!

Thirza Plomp
Geplaats op: 03-09-2021

Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Er liggen hier 2 boten van mij waarvan één boot in de zomer in de haven en in de winter op de wal en de andere, een wat kleinere boot, staat het hele jaar op de wal. Met die boot maak ik dan gedurende het hele jaar gebruik van de brede en makkelijke trailerhelling. Het is terrein en de haven zijn goed onderhouden, heel netjes en opgeruimd en het is er goed georganiseerd. Waar ik ook blij mee ben is dat het makkelijk bereikbaar is en goed beveiligd. Zonder goed en gemotiveerd personeel is dit uiteraard niet mogelijk. Kortom, ik blijf hier nog wel een poosje!!

Johan van der Voorde
Geplaats op: 04-02-2019

Ter toeval ontdekten wij op doorreis naar Zuid-Frankrijk de camperplaatsen bij Recreatiepark de Oude Maas. Sinds die ene keer komen wij regelmatig terug om een paar nachten heerlijk bij te komen op een van de 11 camperplaatsen die uitzicht bieden op de jachthaven of op de rivier. Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water. ’s Morgens halen we dan bij de receptie vers gebakken broodjes en croissantjes en zoeken we een leuke fietsroute uit voor die dag. Meer heb je toch niet nodig?

Rien en Anja de Zwart
Geplaats op: 14-07-2020