Fietsen & Wandelen

Fietsen

Recreatiepark De Oude Maas houdt van fietsers en fietsers houden van Recreatiepark De Oude Maas. Dat hebben wij gemerkt toen de Tour De France Rotterdam bezocht in 2010. Veel fietsers genoten toen van onze fietsvriendelijke omgeving. Rustig cruisend of stevig in de pedalen alles kan vanaf ons park. De fietspaden bij ons park zijn meestal autovrij, overal verhard en in een uitstekende staat.

Even afstappen…Onderweg vindt u op de allermooiste plekjes picknick- en rustbanken. Een weids uitzicht op de rivier De Oude Maas ontvangt u er kosteloos bij.

Bij onze receptie kunt u gratis fietsroutes ophalen. U kunt er ook voor kiezen om vanaf ons park gebruik te maken van het knooppuntennetwerk voor fietsers. Zo blijf u altijd op de juiste weg.

Wilt u op een actieve manier de mooie omgeving rond Recreatiepark de Oude Maas verkennen dan kan dat met onze universele huurfietsen met 7 versnellingen. De fietsen zijn het gehele jaar te huur.

Ook aan grote groepen kunnen wij fietsen verhuren.

Wandelen

Of u nu wilt rondwandelen door historische binnensteden  of de rust zoekt en liever de vogels hoort fluiten. Beide is mogelijk bij ons. Een puur Hollands landschap met molens, boerderijen, fruitboomgaarden en hoge dijken vindt u net buiten ons terrein. Heel veel soorten wilgen en nog meer bijzondere flora en fauna vindt u in de nabij gelegen Rhoonse en Carnisse grienden.

Te voet de omgeving van ons park ontdekken is heerlijk. Bij ons park bevindt zich een groot aantal wandelpaden.

Voor een gratis wandelroute gaat u natuurlijk naar onze receptie. In onze receptie vindt u een uitgebreide hoeveelheid foldermateriaal. Van informatie over werelderfgoed Kinderdijk tot plattegronden van Rotterdam.

Kom gerust even binnen, wij informeren u graag.

Fietsverhuur

Per dag
€ 12,50
Eigen risico bij diefstal
Alle fietsen zijn verzekerd
€250,00
Eigen risico bij schade maximaal
Alle fietsen zijn verzekerd
€150,00
Eigen risico bij verlies sleutel
Alle fietsen zijn verzekerd
€ 17,50
Eigen risico verlies slot
€ 30,00

Dit zeggen onze gasten:

Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Er liggen hier 2 boten van mij waarvan één boot in de zomer in de haven en in de winter op de wal en de andere, een wat kleinere boot, staat het hele jaar op de wal. Met die boot maak ik dan gedurende het hele jaar gebruik van de brede en makkelijke trailerhelling. Het is terrein en de haven zijn goed onderhouden, heel netjes en opgeruimd en het is er goed georganiseerd. Waar ik ook blij mee ben is dat het makkelijk bereikbaar is en goed beveiligd. Zonder goed en gemotiveerd personeel is dit uiteraard niet mogelijk. Kortom, ik blijf hier nog wel een poosje!!

Johan van der Voorde
Geplaats op: 04-02-2019

Ter toeval ontdekten wij op doorreis naar Zuid-Frankrijk de camperplaatsen bij Recreatiepark de Oude Maas. Sinds die ene keer komen wij regelmatig terug om een paar nachten heerlijk bij te komen op een van de 11 camperplaatsen die uitzicht bieden op de jachthaven of op de rivier. Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water. ’s Morgens halen we dan bij de receptie vers gebakken broodjes en croissantjes en zoeken we een leuke fietsroute uit voor die dag. Meer heb je toch niet nodig?

Rien en Anja de Zwart
Geplaats op: 14-07-2020

Met veel plezier komen wij al jaren op Recreatiepark de Oude Maas. Wij staan met onze tour caravan op – vinden wij - een van de mooiste plekken op het park, namelijk op een van de comfortplaatsen met heerlijk uitzicht over de rivier. Onze boot ligt in de ernaast gelegen jachthaven want ik vind het heerlijk om te vissen op de Oude Maas. ´s Avonds zitten we dan heerlijk voor onze caravan te genieten van een drankje en de zonsondergang.

Peter en Sjannie van Hout
Geplaats op: 15-08-2021

In de meivakantie hebben we met onze meisjes (7 & 9 jaar oud) gekampeerd op het veld met de nieuwe speeltuin. We hebben geen kind aan ze gehad! Daarnaast is het sanitair nieuw en schoon, het personeel vriendelijk, en er is veel te doen in de direct omgeving. We kunnen het iedereen aanraden!

Thirza Plomp
Geplaats op: 03-09-2021

Al sinds 1998 staan wij op Recreatiepark de Oude Maas wat toen nog Camping de Oude Maas heette. De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen. In 2001 werden er chalets geplaatst en kwamen alle stacaravans op 1 veld bij elkaar waar wij ook staan. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval. Ook zijn pas alle paden opgeknapt en zijn er nieuwe stacaravans geplaatst voor de verhuur maar ook voor de verkoop. Wij vinden het heerlijk hier op de camping; het is rustig maar toch erg gezellig.

Jan en Thea Pieters
Geplaats op: 07-10-2018