Caravanplaatsen kampeerveld

Caravanplaatsen kampeerveld

Geopend tot 15 oktober, hierna mogen caravans indien beschikbaarheid op de verharde camperplaatsen.

Dit zijn ruime zon- en schaduw plaatsen op ons groene ruime autoluwe kampeerterrein. Deze plaatsen zijn inclusief 2 personen, eigen water- en elektrapunt op de plaats, gebruik sanitair gebouw, parkeerkaart voor 1 auto op de parkeerplaats en gratis basiswifi. Gebruik elektra is optioneel (€ 3,25 per nacht).

Heeft u een vouwwagen of een (grote) tent en wenst u elektra dan boekt u een ook caravanplaats.

Bent u met (kleine) kinderen? Geeft u dan bij de reservering aan dat u in de buurt van de speeltuin wilt staan.

Tarieven van 29 maart tot 15 oktober 2024

Caravan/grote tent plaats
Ruime plaats op autoluwe kampeerterrein.
Inclusief 2 personen, parkeerplaats, en gebruik sanitair gebouw
va € 26,00*
Bovengenoemde tarieven zijn per nacht en incl. 2 volwassenen, 1 auto en gebruik sanitair gebouw.

Tijdens Hemelvaart geldt min verblijf van 4 nachten en Pasen/Pinksteren en evenementen geldt een minimum verblijf van 3 nachten.

Weekenden en juli en augustus minimum verblijf van 2 nachten.

*Tarief Pasen en van 8 t/m 20 mei € 28,00 en Festivaltarief € 34,00 per nacht.

Dit zeggen onze gasten:

In de meivakantie hebben we met onze meisjes (7 & 9 jaar oud) gekampeerd op het veld met de nieuwe speeltuin. We hebben geen kind aan ze gehad! Daarnaast is het sanitair nieuw en schoon, het personeel vriendelijk, en er is veel te doen in de direct omgeving. We kunnen het iedereen aanraden!

Thirza Plomp
Geplaats op: 03-09-2021

Met veel plezier komen wij al jaren op Recreatiepark de Oude Maas. Wij staan met onze tour caravan op – vinden wij - een van de mooiste plekken op het park, namelijk op een van de comfortplaatsen met heerlijk uitzicht over de rivier. Onze boot ligt in de ernaast gelegen jachthaven want ik vind het heerlijk om te vissen op de Oude Maas. ´s Avonds zitten we dan heerlijk voor onze caravan te genieten van een drankje en de zonsondergang.

Peter en Sjannie van Hout
Geplaats op: 15-08-2021

Al sinds 1998 staan wij op Recreatiepark de Oude Maas wat toen nog Camping de Oude Maas heette. De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen. In 2001 werden er chalets geplaatst en kwamen alle stacaravans op 1 veld bij elkaar waar wij ook staan. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval. Ook zijn pas alle paden opgeknapt en zijn er nieuwe stacaravans geplaatst voor de verhuur maar ook voor de verkoop. Wij vinden het heerlijk hier op de camping; het is rustig maar toch erg gezellig.

Jan en Thea Pieters
Geplaats op: 07-10-2018

Ter toeval ontdekten wij op doorreis naar Zuid-Frankrijk de camperplaatsen bij Recreatiepark de Oude Maas. Sinds die ene keer komen wij regelmatig terug om een paar nachten heerlijk bij te komen op een van de 11 camperplaatsen die uitzicht bieden op de jachthaven of op de rivier. Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water. ’s Morgens halen we dan bij de receptie vers gebakken broodjes en croissantjes en zoeken we een leuke fietsroute uit voor die dag. Meer heb je toch niet nodig?

Rien en Anja de Zwart
Geplaats op: 14-07-2020

Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Er liggen hier 2 boten van mij waarvan één boot in de zomer in de haven en in de winter op de wal en de andere, een wat kleinere boot, staat het hele jaar op de wal. Met die boot maak ik dan gedurende het hele jaar gebruik van de brede en makkelijke trailerhelling. Het is terrein en de haven zijn goed onderhouden, heel netjes en opgeruimd en het is er goed georganiseerd. Waar ik ook blij mee ben is dat het makkelijk bereikbaar is en goed beveiligd. Zonder goed en gemotiveerd personeel is dit uiteraard niet mogelijk. Kortom, ik blijf hier nog wel een poosje!!

Johan van der Voorde
Geplaats op: 04-02-2019