Trailerhelling

Onze brede helling in combinatie met onze moderne trekker en Roodberg botenwagen zorgt ervoor dat wij op een snelle en vooral veilige manier schepen tot 55 ton en 22 meter lengte uit het water kunnen halen. Boten met een gewicht tot 3,5 ton kunnen door ons van of op transport worden gezet.

In het verlengde van de helling bevindt zich de afspuitplaats waar wij uw schip direct na het uit het water halen schoonspuiten. Tevens beschikken wij over een mastenkraan van 1000 kg.

Motor- en zeiljachten worden door ons vakbekwaam personeel snel uit het water gehaald voor zomer- of winterstalling. Een korte stalling, van bijvoorbeeld enkele dagen of een week, voor onderhoud aan uw schip of alleen voor een inspectiebeurt is ook mogelijk.

Trailerhelling

Onze trailerhelling is ook beschikbaar voor bootbezitters die met hun eigen trailer hun boot te water willen laten. Hiervoor hebben wij speciale stallingscontracten inclusief onbeperkt gebruik van de helling. U krijgt een vaste genummerde plaats op ons stallingsterrein toegewezen waar u 7 dagen per week toegang tot heeft en kunt gaan varen wanneer en hoe vaak u wilt.

Vanaf het seizoen 2023 kunt u zonder stallingscontract geen gebruik meer maken van onze trailerhelling.

Ook de 10-rittenkaarten worden niet meer uitgegeven.

  • Trailerhelling makkelijk in gebruik
  • Auto en trailer veilig geparkeerd op ons stallingsterrein
  • Groot parkeerterrein voor uw meevarende gasten
  • Sanitaire voorzieningen
  • Receptie dagelijks geopend waar u drankjes, ijsjes enz. kunt verkrijgen

 

 

Dit zeggen onze gasten:

Ter toeval ontdekten wij op doorreis naar Zuid-Frankrijk de camperplaatsen bij Recreatiepark de Oude Maas. Sinds die ene keer komen wij regelmatig terug om een paar nachten heerlijk bij te komen op een van de 11 camperplaatsen die uitzicht bieden op de jachthaven of op de rivier. Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water. ’s Morgens halen we dan bij de receptie vers gebakken broodjes en croissantjes en zoeken we een leuke fietsroute uit voor die dag. Meer heb je toch niet nodig?

Rien en Anja de Zwart
Geplaats op: 14-07-2020

Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Er liggen hier 2 boten van mij waarvan één boot in de zomer in de haven en in de winter op de wal en de andere, een wat kleinere boot, staat het hele jaar op de wal. Met die boot maak ik dan gedurende het hele jaar gebruik van de brede en makkelijke trailerhelling. Het is terrein en de haven zijn goed onderhouden, heel netjes en opgeruimd en het is er goed georganiseerd. Waar ik ook blij mee ben is dat het makkelijk bereikbaar is en goed beveiligd. Zonder goed en gemotiveerd personeel is dit uiteraard niet mogelijk. Kortom, ik blijf hier nog wel een poosje!!

Johan van der Voorde
Geplaats op: 04-02-2019

Met veel plezier komen wij al jaren op Recreatiepark de Oude Maas. Wij staan met onze tour caravan op – vinden wij - een van de mooiste plekken op het park, namelijk op een van de comfortplaatsen met heerlijk uitzicht over de rivier. Onze boot ligt in de ernaast gelegen jachthaven want ik vind het heerlijk om te vissen op de Oude Maas. ´s Avonds zitten we dan heerlijk voor onze caravan te genieten van een drankje en de zonsondergang.

Peter en Sjannie van Hout
Geplaats op: 15-08-2021

Al sinds 1998 staan wij op Recreatiepark de Oude Maas wat toen nog Camping de Oude Maas heette. De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen. In 2001 werden er chalets geplaatst en kwamen alle stacaravans op 1 veld bij elkaar waar wij ook staan. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval. Ook zijn pas alle paden opgeknapt en zijn er nieuwe stacaravans geplaatst voor de verhuur maar ook voor de verkoop. Wij vinden het heerlijk hier op de camping; het is rustig maar toch erg gezellig.

Jan en Thea Pieters
Geplaats op: 07-10-2018

In de meivakantie hebben we met onze meisjes (7 & 9 jaar oud) gekampeerd op het veld met de nieuwe speeltuin. We hebben geen kind aan ze gehad! Daarnaast is het sanitair nieuw en schoon, het personeel vriendelijk, en er is veel te doen in de direct omgeving. We kunnen het iedereen aanraden!

Thirza Plomp
Geplaats op: 03-09-2021