Stalling

Maritiem Centrum Barendrecht biedt een binnen en buitenstalling. VOOR AANKOMENDE WINTER 2021/2022 HEBBEN WIJ NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ OP DE WAL. (loods is volgereserveerd)

Stalling

Maritiem Centrum Barendrecht biedt een binnen en buitenstalling; de moderne botenloods heeft een oppervlakte van maar liefst 1800m² en biedt uw schip een vochtvrije en goed geïsoleerde stalling zodat uw schip tegen alle weersomstandigheden goed beschermd is.

In het winterseizoen wordt de loods als uitsluitend als winterstalling aangeboden. In overleg kunt u bepaalde werkzaamheden aan uw schip uit(laten) voeren. In de zomerperiode is het mogelijk om in overleg uitgebreidere werkzaamheden in de loods uit te voeren.

Op de wal kunt u in het zomerseizoen (1 april – 1 oktober) alsmede in het winterseizoen (1 oktober – 1 april) bij ons terecht om uw schip te stallen en indien gewenst werkzaamheden uit te voeren.

Wij hebben geen eigen jachtservice maar hebben goede ervaringen met een aantal gerenommeerde jachtservice bedrijven. Zij kunnen onderhoud en reparaties aan uw boot op ons terrein uitvoeren, u kunt hen rechtstreeks benaderen. In overleg met de havenmeester kunnen bepaalde werkzaamheden in de loods onder ons toezicht door de genoemde bedrijven uitgevoerd worden.

Wilt u, anders dan de genoemde bedrijven, een bedrijf onderhoudswerkzaamheden aan uw boot laten uitvoeren dan is dat ook mogelijk. Wij verzoeken u vriendelijk dit van tevoren aan ons door te geven. Wij maken dan goede afspraken met hen en stellen hen op de hoogte van ons haven- en werfreglement.

Maritiem Centrum Barendrecht is aangesloten bij de HISWA Vereniging.
Verder is de gehele stalling, zowel binnen als buiten, voorzien van water- en stroompunten en is het terrein voorzien van slagbomen en camerabewaking.

Sonja Jordaan
Verantwoordelijk voor de administratie, contracten en planning voor de jachthaven en stalling en u treft haar ook bij de receptie.

Dit zeggen onze gasten:

Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Er liggen hier 2 boten van mij waarvan één boot in de zomer in de haven en in de winter op de wal en de andere, een wat kleinere boot, staat het hele jaar op de wal. Met die boot maak ik dan gedurende het hele jaar gebruik van de brede en makkelijke trailerhelling. Het is terrein en de haven zijn goed onderhouden, heel netjes en opgeruimd en het is er goed georganiseerd. Waar ik ook blij mee ben is dat het makkelijk bereikbaar is en goed beveiligd. Zonder goed en gemotiveerd personeel is dit uiteraard niet mogelijk. Kortom, ik blijf hier nog wel een poosje!!

Johan van der Voorde
Geplaats op: 04-02-2019

In de meivakantie hebben we met onze meisjes (7 & 9 jaar oud) gekampeerd op het veld met de nieuwe speeltuin. We hebben geen kind aan ze gehad! Daarnaast is het sanitair nieuw en schoon, het personeel vriendelijk, en er is veel te doen in de direct omgeving. We kunnen het iedereen aanraden!

Thirza Plomp
Geplaats op: 03-09-2021

Ter toeval ontdekten wij op doorreis naar Zuid-Frankrijk de camperplaatsen bij Recreatiepark de Oude Maas. Sinds die ene keer komen wij regelmatig terug om een paar nachten heerlijk bij te komen op een van de 11 camperplaatsen die uitzicht bieden op de jachthaven of op de rivier. Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water. ’s Morgens halen we dan bij de receptie vers gebakken broodjes en croissantjes en zoeken we een leuke fietsroute uit voor die dag. Meer heb je toch niet nodig?

Rien en Anja de Zwart
Geplaats op: 14-07-2020

Met veel plezier komen wij al jaren op Recreatiepark de Oude Maas. Wij staan met onze tour caravan op – vinden wij - een van de mooiste plekken op het park, namelijk op een van de comfortplaatsen met heerlijk uitzicht over de rivier. Onze boot ligt in de ernaast gelegen jachthaven want ik vind het heerlijk om te vissen op de Oude Maas. ´s Avonds zitten we dan heerlijk voor onze caravan te genieten van een drankje en de zonsondergang.

Peter en Sjannie van Hout
Geplaats op: 15-08-2021

Al sinds 1998 staan wij op Recreatiepark de Oude Maas wat toen nog Camping de Oude Maas heette. De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen. In 2001 werden er chalets geplaatst en kwamen alle stacaravans op 1 veld bij elkaar waar wij ook staan. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval. Ook zijn pas alle paden opgeknapt en zijn er nieuwe stacaravans geplaatst voor de verhuur maar ook voor de verkoop. Wij vinden het heerlijk hier op de camping; het is rustig maar toch erg gezellig.

Jan en Thea Pieters
Geplaats op: 07-10-2018