Jachthaven

Gezellige intieme familie jachthaven gelegen aan de Oude Maas

Onze gezellig jachthaven is onderdeel van Maritiem Centrum Barendrecht en ligt aan de Oude Maas in het recreatiegebied van Eiland IJsselmonde op een steenworp afstand van Rotterdam, Dordrecht en de Hoekse Waard.

Onze jachthaven biedt 117 ligboxen in diverse afmetingen van 6 tot 24 meter. De brede luxe steigers zijn voorzien van 16 ampère stroomaansluitingen, waterpunten en alle benodigde veiligheidsmiddelen. De haven is voorzien van camera’s en een toegangscontrole systeem, een veilig idee!

De jachthaven is onderdeel van Recreatiepark de Oude Maas, waar ook de camping onderdeel van is. Het havenkantoor bevindt zich in onze receptie die in het seizoen 7 dagen per week geopend is en waar u tevens terecht kunt voor vaarroutes, toeristische informatie, watersportartikelen, kleine boodschappen en verse broodjesservice.

Wij bieden ligplaatsen voor vaste ligplaatshouders. U kunt kiezen uit diverse contractvormen zoals een jaarligplaats maar ook een zomerligplaats in combinatie met een winterstalling op de wal of in onze botenloods.

Als passant bent u uiteraard ook van harte welkom om 1 of meerdere nachten onze jachthaven te bezoeken. Tevens beschikken wij over een gebruikersvriendelijke trailerhelling.

Vaargebieden

Vanuit de haven zijn de populaire vaargebieden zoals het Brielse Meer, de Biesbosch, Hollandsdiep, Haringvliet en de grote rivieren eenvoudig te bereiken. Door de centrale ligging maakt het een ideale uitvalsbasis om heerlijke dag- weekend- of vakantietrips te maken. Bezoek ook eens de moderne binnenstad van Rotterdam, het oude centrum van Dordrecht of het pittoreske Willemstad of Hellevoetsluis.
Kortom, een haven om u thuis te voelen. Een plek om te onthaasten en te genieten. Graag verwelkomt havenmeester Jan Willem Kranendonk en zijn team u in onze jachthaven.

 

Jan Willem Kranendonk
Havenmeester

Dit zeggen onze gasten:

In de meivakantie hebben we met onze meisjes (7 & 9 jaar oud) gekampeerd op het veld met de nieuwe speeltuin. We hebben geen kind aan ze gehad! Daarnaast is het sanitair nieuw en schoon, het personeel vriendelijk, en er is veel te doen in de direct omgeving. We kunnen het iedereen aanraden!

Thirza Plomp
Geplaats op: 03-09-2021

Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Er liggen hier 2 boten van mij waarvan één boot in de zomer in de haven en in de winter op de wal en de andere, een wat kleinere boot, staat het hele jaar op de wal. Met die boot maak ik dan gedurende het hele jaar gebruik van de brede en makkelijke trailerhelling. Het is terrein en de haven zijn goed onderhouden, heel netjes en opgeruimd en het is er goed georganiseerd. Waar ik ook blij mee ben is dat het makkelijk bereikbaar is en goed beveiligd. Zonder goed en gemotiveerd personeel is dit uiteraard niet mogelijk. Kortom, ik blijf hier nog wel een poosje!!

Johan van der Voorde
Geplaats op: 04-02-2019

Ter toeval ontdekten wij op doorreis naar Zuid-Frankrijk de camperplaatsen bij Recreatiepark de Oude Maas. Sinds die ene keer komen wij regelmatig terug om een paar nachten heerlijk bij te komen op een van de 11 camperplaatsen die uitzicht bieden op de jachthaven of op de rivier. Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water. ’s Morgens halen we dan bij de receptie vers gebakken broodjes en croissantjes en zoeken we een leuke fietsroute uit voor die dag. Meer heb je toch niet nodig?

Rien en Anja de Zwart
Geplaats op: 14-07-2020

Al sinds 1998 staan wij op Recreatiepark de Oude Maas wat toen nog Camping de Oude Maas heette. De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen. In 2001 werden er chalets geplaatst en kwamen alle stacaravans op 1 veld bij elkaar waar wij ook staan. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval. Ook zijn pas alle paden opgeknapt en zijn er nieuwe stacaravans geplaatst voor de verhuur maar ook voor de verkoop. Wij vinden het heerlijk hier op de camping; het is rustig maar toch erg gezellig.

Jan en Thea Pieters
Geplaats op: 07-10-2018

Met veel plezier komen wij al jaren op Recreatiepark de Oude Maas. Wij staan met onze tour caravan op – vinden wij - een van de mooiste plekken op het park, namelijk op een van de comfortplaatsen met heerlijk uitzicht over de rivier. Onze boot ligt in de ernaast gelegen jachthaven want ik vind het heerlijk om te vissen op de Oude Maas. ´s Avonds zitten we dan heerlijk voor onze caravan te genieten van een drankje en de zonsondergang.

Peter en Sjannie van Hout
Geplaats op: 15-08-2021