Corona virus

Camping en jachthaven geopend, alleen met reservering!

Geachte gasten,

Onze camping en jachthaven zijn geopend voor al onze vaste gasten en passanten. U bent van harte welkom met reservering.

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig mogelijk de laten verlopen en hebben hiervoor de nodige maatregelen getroffen waarbij de beleving van het recreëren wel behouden blijft. Wij vragen u wel van tevoren te reserveren via het boekingsformulier. Zonder reservering is een verblijf bij ons niet mogelijk. 

Uiteraard dienen altijd de regels opgesteld door het RIVM te worden opgevolgd. Alle actuele informatie en richtlijnen kunt u terugvinden op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

Receptie
De receptie is van maandag t/m zondag van 09:00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 078-6772445. Bij vragen of verzoeken kunt u ons ook altijd mailen: info@recreatieparkdeoudemaas.nl 

Voor vragen en verzoeken die niet telefonisch of per mail beantwoord kunnen worden, is de receptie van maandag t/m zondag (bij voorkeur op afspraak) van 09.00 tot 17.00 uur geopend.

In noodgevallen zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar op 078-6772445.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking en wensen u veel recreatieplezier!

Met vriendelijke groet,

RECREATIEPARK DE OUDE MAAS & MARITIEM CENTRUM BARENDRECHT

 

 

 

 

 

 

Minette Hooymeijer
Manager camping
Jan Willem Kranendonk
Havenmeester

Dit zeggen onze gasten:

Al sinds 1998 staan wij op Recreatiepark de Oude Maas wat toen nog Camping de Oude Maas heette. De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen. In 2001 werden er chalets geplaatst en kwamen alle stacaravans op 1 veld bij elkaar waar wij ook staan. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval. Ook zijn pas alle paden opgeknapt en zijn er nieuwe stacaravans geplaatst voor de verhuur maar ook voor de verkoop. Wij vinden het heerlijk hier op de camping; het is rustig maar toch erg gezellig.

Jan en Thea Pieters
Geplaats op: 07-10-2018

In de meivakantie hebben we met onze meisjes (4 & 6 jaar oud) gekampeerd op het veld met de nieuwe speeltuin. We hebben geen kind aan ze gehad! Daarnaast is het sanitair nieuw en schoon, het personeel vriendelijk, en er is veel te doen in de direct omgeving. We kunnen het iedereen aanraden!

Thirza Plomp
Geplaats op: 03-09-2018

Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Er liggen hier 2 boten van mij waarvan één boot in de zomer in de haven en in de winter op de wal en de andere, een wat kleinere boot, staat het hele jaar op de wal. Met die boot maak ik dan gedurende het hele jaar gebruik van de brede en makkelijke trailerhelling. Het is terrein en de haven zijn goed onderhouden, heel netjes en opgeruimd en het is er goed georganiseerd. Waar ik ook blij mee ben is dat het makkelijk bereikbaar is en goed beveiligd. Zonder goed en gemotiveerd personeel is dit uiteraard niet mogelijk. Kortom, ik blijf hier nog wel een poosje!!

Johan van der Voorde
Geplaats op: 04-02-2019

Ter toeval ontdekten wij op doorreis naar Zuid-Frankrijk de camperplaatsen bij Recreatiepark de Oude Maas. Sinds die ene keer komen wij regelmatig terug om een paar nachten heerlijk bij te komen op een van de 11 camperplaatsen die uitzicht bieden op de jachthaven of op de rivier. Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water. ’s Morgens halen we dan bij de receptie vers gebakken broodjes en croissantjes en zoeken we een leuke fietsroute uit voor die dag. Meer heb je toch niet nodig?

Rien en Anja de Zwart
Geplaats op: 14-01-2019

Met veel plezier komen wij al jaren op Recreatiepark de Oude Maas. Wij staan met onze tour caravan op – vinden wij - een van de mooiste plekken op het park, namelijk op een van de comfortplaatsen met heerlijk uitzicht over de rivier. Onze boot ligt in de ernaast gelegen jachthaven want ik vind het heerlijk om te vissen op de Oude Maas. ´s Avonds zitten we dan heerlijk voor onze caravan te genieten van een drankje en de zonsondergang.

Peter en Sjannie van Hout
Geplaats op: 15-02-2019