Seizoen- en jaarplaatsen

Wat is er fijner om de gehele zomer het vakantiegevoel vast te houden?

Op Recreatiepark de Oude Maas hebben we diverse mogelijkheden voor seizoen- en jaarplaatsen. Met zo’n uitvalsbasis kunt u het hele seizoen komen en gaan wanneer u het uitkomt.

Seizoenplaatsen

Komt u met een tour caravan? Dan hebben wij de keuze uit een ruime plaats op het kampeerveld maar ook een caravan + auto plaats ‘Oude Maas’ nabij het water is mogelijk als seizoenplaats. Een complete seizoenplaats is van 1 april tot 15 oktober maar ook een voor- of naseizoenplaats behoort tot de mogelijkheden.

Jaarplaatsen

Op ons jaarplaatsen veld met stacaravans hebben wij regelmatig nieuwe of mooie gebruikte stacaravans te koop maar u kunt ook in overleg met ons een eigen stacaravan laten plaatsen. Het seizoen voor de jaarplaatsen is van 1 maart tot en met 31 oktober (8 maanden) en zijn uitsluitend voor recreatief verblijf.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en laten u ons park zien!

Mark Mulder
Ondersteunt onze buitendienst tijdens weekenden en vakanties. Hij maakt u graag wegwijs op het park.

Tarieven Jaar & Seizoenplaatsen 2021

Jaarplaatsen

8 maandencontract - stacaravan (*)
1 maart - 31 oktober
reguliere plaats
€2.055,00
8 maandencontract - stacaravan (*)
1 maart - 31 oktober
grotere plaats
€2.640,00

Seizoensplaatsen

Caravan + auto 'Oude Maas' seizoenplaats aan het water (*)
1 april - 15 oktober
€1.745,00
Seizoenplaats kampeerveld (*)
1 april - 15 oktober
€1.495,00
3 maanden: Caravan+auto plaats 'Oude Maas' tplaats aan het water (*)
1 april - 30 juni
€1.155,00
2 maanden: oktober Caravan+auto plaats 'Oude Maas' aats aan het water (*)
1 september - 31 oktober
€755,00
3 maanden: plaats kampeerterrein (*)
1 april - 30 juni
€965,00
2 maanden: plaats kampeerterrein (*)
1 september - 31 oktober
€655,00
* prijzen incl. vastrecht en gebruik douches en toiletten, 1 auto 2 personen. Excl. verbruik elektra. Uitsluitend voor toeristisch verblijf

Toeristenbelasting

8 maanden contract / seizoenplaats
€81,00

Waarborgsom

Jaarplaatsen, seizoenplaatsen en langkampeerders
€500,00
Voor- en naseizoenplaatsen
€250,00
Waarborgsom voor pasje slagboom (1 auto per campingplaats)
€35,00

Huisdier

Hond of kat per seizoen
(max. 1 huisdier per plaats)
€85,00

Verbruik

Water per m3
€2,70
Elektra per KWh
€0,38
Speciale maandcontracten: prijzen en voorwaarden op aanvraag.

Alle genoemde tarieven zijn inclusief 9% BTW. Op al onze leveringen en diensten zijn de RECRON algemene voorwaarden en het Kampeer regelement van toepassing.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Contact opnemen

Dit zeggen onze gasten:

Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Er liggen hier 2 boten van mij waarvan één boot in de zomer in de haven en in de winter op de wal en de andere, een wat kleinere boot, staat het hele jaar op de wal. Met die boot maak ik dan gedurende het hele jaar gebruik van de brede en makkelijke trailerhelling. Het is terrein en de haven zijn goed onderhouden, heel netjes en opgeruimd en het is er goed georganiseerd. Waar ik ook blij mee ben is dat het makkelijk bereikbaar is en goed beveiligd. Zonder goed en gemotiveerd personeel is dit uiteraard niet mogelijk. Kortom, ik blijf hier nog wel een poosje!!

Johan van der Voorde
Geplaats op: 04-02-2019

In de meivakantie hebben we met onze meisjes (7 & 9 jaar oud) gekampeerd op het veld met de nieuwe speeltuin. We hebben geen kind aan ze gehad! Daarnaast is het sanitair nieuw en schoon, het personeel vriendelijk, en er is veel te doen in de direct omgeving. We kunnen het iedereen aanraden!

Thirza Plomp
Geplaats op: 03-09-2021

Met veel plezier komen wij al jaren op Recreatiepark de Oude Maas. Wij staan met onze tour caravan op – vinden wij - een van de mooiste plekken op het park, namelijk op een van de comfortplaatsen met heerlijk uitzicht over de rivier. Onze boot ligt in de ernaast gelegen jachthaven want ik vind het heerlijk om te vissen op de Oude Maas. ´s Avonds zitten we dan heerlijk voor onze caravan te genieten van een drankje en de zonsondergang.

Peter en Sjannie van Hout
Geplaats op: 15-08-2021

Al sinds 1998 staan wij op Recreatiepark de Oude Maas wat toen nog Camping de Oude Maas heette. De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen. In 2001 werden er chalets geplaatst en kwamen alle stacaravans op 1 veld bij elkaar waar wij ook staan. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval. Ook zijn pas alle paden opgeknapt en zijn er nieuwe stacaravans geplaatst voor de verhuur maar ook voor de verkoop. Wij vinden het heerlijk hier op de camping; het is rustig maar toch erg gezellig.

Jan en Thea Pieters
Geplaats op: 07-10-2018

Ter toeval ontdekten wij op doorreis naar Zuid-Frankrijk de camperplaatsen bij Recreatiepark de Oude Maas. Sinds die ene keer komen wij regelmatig terug om een paar nachten heerlijk bij te komen op een van de 11 camperplaatsen die uitzicht bieden op de jachthaven of op de rivier. Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water. ’s Morgens halen we dan bij de receptie vers gebakken broodjes en croissantjes en zoeken we een leuke fietsroute uit voor die dag. Meer heb je toch niet nodig?

Rien en Anja de Zwart
Geplaats op: 14-07-2020