Kamperen aan de Oude Maas

Ruime plekken voor caravans, campers, tenten, in het groen of direct aan het water!

Camping

Wij heten u van harte welkom op onze sfeervolle en groene familiecamping.

Een unieke ligging zoals Camping de Oude Maas treft u niet snel. Zoekt u rust, ruimte, natuur en toch ook de nabijheid van diverse grote steden zoals Rotterdam en Dordrecht en daarnaast diverse interessante bezienswaardigheden, faciliteiten en leuke restaurants in de directe omgeving dan bent u bij Camping de Oude Maas aan het goede adres! Ook zijn er volop wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving. Wij maken u graag wegwijs in de omgeving.

Ons recreatiepark waar een camping, jachthaven, bootstalling en kleinschalig chaletpark onder valt is het hele jaar door geopend.

Op de camping waar u zich al snel thuis zult voelen bieden wij u ruime en mooi gelegen seizoen- en jaarplaatsen alsmede passantenplaatsen met of zonder elektra en water.

U heeft de keuze uit plaatsen nabij de rivier en onze jachthaven (camperplaatsen, caravanplaatsen ‘Oude Maas’, tentplaatsen op de landtong) of staat u liever tussen het groen op onze hiervoor ingerichte kampeervelden. Voor de kleintjes hebben we ook een leuke speeltuin met in de directe nabijheid enkele mooie kampeerplaatsen.

Minette Hooymeijer
Manager Camping

Ik heet u graag van harte welkom op Recreatiepark de Oude Maas.

Kampeerplekken

Tentplaatsen

Mooie tentplaatsen aan de rivier of op het kampeerveld

Lees meer
Caravanplaats ‘Oude Maas zijde’

Ruime kampeerplaatsen met zicht op de Oude Maas

Lees meer
Camperplaatsen

Ruime camperplaatsen met alle voorzieningen met prachtig uitzicht op de jachthaven en/of de rivier de Oude Maas.

Lees meer
Caravanplaatsen kampeerveld

Ruime plaatsen op ons groene autoluwe kampeerterrein.

Lees meer

Caravans te koop

Premium stacaravan (verkocht)

Nieuwe luxe stacaravan Premium met 2 slaapkamers, living en open keuken

Lees meer

Dit zeggen onze gasten:

Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Er liggen hier 2 boten van mij waarvan één boot in de zomer in de haven en in de winter op de wal en de andere, een wat kleinere boot, staat het hele jaar op de wal. Met die boot maak ik dan gedurende het hele jaar gebruik van de brede en makkelijke trailerhelling. Het is terrein en de haven zijn goed onderhouden, heel netjes en opgeruimd en het is er goed georganiseerd. Waar ik ook blij mee ben is dat het makkelijk bereikbaar is en goed beveiligd. Zonder goed en gemotiveerd personeel is dit uiteraard niet mogelijk. Kortom, ik blijf hier nog wel een poosje!!

Johan van der Voorde
Geplaats op: 04-02-2019

Al sinds 1998 staan wij op Recreatiepark de Oude Maas wat toen nog Camping de Oude Maas heette. De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen. In 2001 werden er chalets geplaatst en kwamen alle stacaravans op 1 veld bij elkaar waar wij ook staan. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval. Ook zijn pas alle paden opgeknapt en zijn er nieuwe stacaravans geplaatst voor de verhuur maar ook voor de verkoop. Wij vinden het heerlijk hier op de camping; het is rustig maar toch erg gezellig.

Jan en Thea Pieters
Geplaats op: 07-10-2018

Met veel plezier komen wij al jaren op Recreatiepark de Oude Maas. Wij staan met onze tour caravan op – vinden wij - een van de mooiste plekken op het park, namelijk op een van de comfortplaatsen met heerlijk uitzicht over de rivier. Onze boot ligt in de ernaast gelegen jachthaven want ik vind het heerlijk om te vissen op de Oude Maas. ´s Avonds zitten we dan heerlijk voor onze caravan te genieten van een drankje en de zonsondergang.

Peter en Sjannie van Hout
Geplaats op: 15-08-2021

In de meivakantie hebben we met onze meisjes (7 & 9 jaar oud) gekampeerd op het veld met de nieuwe speeltuin. We hebben geen kind aan ze gehad! Daarnaast is het sanitair nieuw en schoon, het personeel vriendelijk, en er is veel te doen in de direct omgeving. We kunnen het iedereen aanraden!

Thirza Plomp
Geplaats op: 03-09-2021

Ter toeval ontdekten wij op doorreis naar Zuid-Frankrijk de camperplaatsen bij Recreatiepark de Oude Maas. Sinds die ene keer komen wij regelmatig terug om een paar nachten heerlijk bij te komen op een van de 11 camperplaatsen die uitzicht bieden op de jachthaven of op de rivier. Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water. ’s Morgens halen we dan bij de receptie vers gebakken broodjes en croissantjes en zoeken we een leuke fietsroute uit voor die dag. Meer heb je toch niet nodig?

Rien en Anja de Zwart
Geplaats op: 14-07-2020