Camping Kinderdijk: Binnen een paar minuten in Kinderdijk

Binnen 15 minuten met de auto sta je vanaf onze camping bij de molens van Werelderfgoed Kinderdijk. Daarmee is onze camping de perfecte uitvalsbasis wanneer je wilt kamperen in de buurt van Kinderdijk. Al eeuwenlang malen de molens de polders droog, zodat de dorpen en steden in Zuid-Holland niet onder water komen te staan. Een technisch wonder met een terechte plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Het is ook aan te raden om het poldergebied rond de molens van Kinderdijk te verkennen met de fiets! Wij verhuren ook fietsen, met of zonder kinderzitje. Vanaf onze camping is het slechts een half uurtje fietsen door het Groene Hart en dan ben je al bij Werelderfgoed Kinderdijk.

Een groene camping nabij Kinderdijk

Onze camping vlakbij Kinderdijk ligt op Recreatiepark de Oude Maas. Het terrein ligt aan de gelijknamige rivier de Oude Maas ter hoogte van Barendrecht en wordt omgeven door groen. Een unieke plek in de randstad!

Kampeer direct aan het water of kies een plek tussen het groen op de hiervoor speciaal ingerichte terreinen. Onze camping biedt naast jaarplaatsen, ook seizoenplaatsen (maximaal 8 maanden achtereen) en plaatsen die per nacht te boeken zijn – met of zonder water en elektra. Het seizoen loopt van 1 april tot 15 oktober. Bekijk onze tarieven.

Natuurrijke camping bij Kinderdijk

 

Is de camping ook open in de winter?

Gedurende de winter is onze camping vlakbij Kinderdijk ook open tegen gereduceerde tarieven. Daarnaast verhuren we buiten het seizoen, van 16 oktober tot 31 maart, enkel plekken inclusief elektra. De tentplekken exclusief elektra zijn gedurende deze periode niet beschikbaar.

Welke faciliteiten zijn er op de camping?

 • Receptie (7 dagen geopend – buiten het seizoen op zondag gesloten)
 • Wifi (gratis)
 • Ruime parkeerplaatsen
 • Sanitairgebouw met douches en toiletten (gratis)
 • Invalidentoilet en -douche
 • Baby verschoonruimte
 • Wasserette met wasmachines en drogers
 • Speeltuin voor de allerkleinsten
 • Fietsverhuur
 • Broodjesservice
 • Mini winkel

 

Wat is er in de buurt van de camping?

 • Supermarkt (mét bezorgservice)
 • Bakker
 • Snackbar
 • pannenkoekenhuis de Oude Maas
 • Kinderboerderij De Kleine Duiker
 • Kanoverhuur
 • Binnen- en buitenzwembaden in Heerjansdam en Barendrecht
 • Golfbaan Rhoon

 

Op zoek naar een camperplaats nabij Kinderdijk?

Op zoek naar een camperplaats vlakbij Kinderdijk? Naast plekken voor caravans en tenten hebben wij ook een speciaal verhard terrein voor campers op onze camping. De 11 ruime camperplaatsen zijn voorzien van gras, zodat je in de zomer je voeten niet hoeft te branden aan beton! Daarnaast beschikken ze over voldoende privacy met uitzicht op onze jachthaven en rivier de Oude Maas. Al met al een heerlijke plek om met je camper te staan, wanneer je een bezoek brengt aan Rotterdam, Dordrecht of Kinderdijk.

 

Camperplaatsen op onze camping nabij Kinderdijk

 

Onze camperplaatsen bij Kinderdijk zijn inclusief:

 • Elektra (16 ampère)
 • Water
 • Afvoer
 • Gebruik van douches en toiletten
 • Gebruik van wifi

 

Een dagje op de fiets naar Kinderdijk? 

Met de fiets Kinderdijk verkennen? Wij verhuren ook fietsen! Vanaf onze camping is het slechts een klein half uurtje fietsen naar de molens van Kinderdijk. Ook de mooie omgeving rond recreatiepark de Oude Maas is zeer geschikt voor een rustgevende fietstocht. De fietspaden in onze omgeving zijn meestal autovrij, overal verhard en in uitstekende staat. Bij de receptie kun je gratis fietsroutes ophalen!

Onze universele fietsen met 7 versnellingen zijn het gehele jaar door te huur. Voor grotere groepen kunnen wij ook fietsen verhuren op aanvraag. De fietsen zijn standaard verzekerd, en is er een mogelijkheid om er kinderzitjes bij te huren.

Dit zeggen onze gasten:

In de meivakantie hebben we met onze meisjes (7 & 9 jaar oud) gekampeerd op het veld met de nieuwe speeltuin. We hebben geen kind aan ze gehad! Daarnaast is het sanitair nieuw en schoon, het personeel vriendelijk, en er is veel te doen in de direct omgeving. We kunnen het iedereen aanraden!

Thirza Plomp
Geplaats op: 03-09-2021

Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Er liggen hier 2 boten van mij waarvan één boot in de zomer in de haven en in de winter op de wal en de andere, een wat kleinere boot, staat het hele jaar op de wal. Met die boot maak ik dan gedurende het hele jaar gebruik van de brede en makkelijke trailerhelling. Het is terrein en de haven zijn goed onderhouden, heel netjes en opgeruimd en het is er goed georganiseerd. Waar ik ook blij mee ben is dat het makkelijk bereikbaar is en goed beveiligd. Zonder goed en gemotiveerd personeel is dit uiteraard niet mogelijk. Kortom, ik blijf hier nog wel een poosje!!

Johan van der Voorde
Geplaats op: 04-02-2019

Al sinds 1998 staan wij op Recreatiepark de Oude Maas wat toen nog Camping de Oude Maas heette. De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen. In 2001 werden er chalets geplaatst en kwamen alle stacaravans op 1 veld bij elkaar waar wij ook staan. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval. Ook zijn pas alle paden opgeknapt en zijn er nieuwe stacaravans geplaatst voor de verhuur maar ook voor de verkoop. Wij vinden het heerlijk hier op de camping; het is rustig maar toch erg gezellig.

Jan en Thea Pieters
Geplaats op: 07-10-2018

Met veel plezier komen wij al jaren op Recreatiepark de Oude Maas. Wij staan met onze tour caravan op – vinden wij - een van de mooiste plekken op het park, namelijk op een van de comfortplaatsen met heerlijk uitzicht over de rivier. Onze boot ligt in de ernaast gelegen jachthaven want ik vind het heerlijk om te vissen op de Oude Maas. ´s Avonds zitten we dan heerlijk voor onze caravan te genieten van een drankje en de zonsondergang.

Peter en Sjannie van Hout
Geplaats op: 15-08-2021

Ter toeval ontdekten wij op doorreis naar Zuid-Frankrijk de camperplaatsen bij Recreatiepark de Oude Maas. Sinds die ene keer komen wij regelmatig terug om een paar nachten heerlijk bij te komen op een van de 11 camperplaatsen die uitzicht bieden op de jachthaven of op de rivier. Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water. ’s Morgens halen we dan bij de receptie vers gebakken broodjes en croissantjes en zoeken we een leuke fietsroute uit voor die dag. Meer heb je toch niet nodig?

Rien en Anja de Zwart
Geplaats op: 14-07-2020