Luxe Nordic Stacaravan

Een recente luxe stacaravan, model Nordic met 2 slaapkamers.

Luxe Nordic Stacaravan 2 slaapkamers

Bent u op zoek naar een vakantieonderkomen met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de Dutch Special Nordic zeker de moeite waard om mee te nemen als optie.

Deze Nordic een ruim opgezette stacaravan voorzien van alle gemakken en ziet er nog uit als nieuw!

Dit type over 2 slaapkamers, een keuken en een mooie badkamer. Dankzij de vele ramen en ingebouwde LED-spots beschikt deze chalet over goede verlichting en creëert dit een prettige lichtinval en sfeer. De caravan is niet gemeubileerd dus u kunt uw eigen smaak verder toepassen qua meubilair.

Deze caravan is zojuist geplaatst op onze camping op een mooie zonnige plek maar ook met de nodige schaduw. Een schuurtje en schuttingen worden nog geplaatst. Wilt u deze caravan bezoeken? Maak dan een afspraak via onze receptie; 078-6772445.

 • Afmetingen 10 x 3,7 meter
 • Ruime stacaravan met 2 slaapkamers
 • Woonkamer met zithoekgedeelte en verhoogd plafond.
 • Keuken met 4-pits kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak.
 • Grote slaapkamer met 2-persoonsbed en opbergruimte.
 • 1 slaapkamer met 2 losse bedden
 • Geheel voorzien van vinyl en overgordijnen.
 • Badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en toilet
 • Rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
 • Buitenlamp
 • Voorzien van centrale verwarming (met glasflessen)
 • Onderafzetting
 • Nieuw geplaatst schuurtje
 • Nieuw geplaatste schutting

Luxe Nordic Stacaravan
Inrichting en stoffering zoals hierboven omschreven. Aangesloten op riolering, water en elektra.
€ 37.500,00
Exclusief meubilair, tuinaanleg en straatwerk, schuur(tje), trap en stageld.

Nieuws & Evenementen

Dit zeggen onze gasten:

Als ruim 8 jaar ben ik een tevreden klant en heb het hier erg naar mijn zin. Er liggen hier 2 boten van mij waarvan één boot in de zomer in de haven en in de winter op de wal en de andere, een wat kleinere boot, staat het hele jaar op de wal. Met die boot maak ik dan gedurende het hele jaar gebruik van de brede en makkelijke trailerhelling. Het is terrein en de haven zijn goed onderhouden, heel netjes en opgeruimd en het is er goed georganiseerd. Waar ik ook blij mee ben is dat het makkelijk bereikbaar is en goed beveiligd. Zonder goed en gemotiveerd personeel is dit uiteraard niet mogelijk. Kortom, ik blijf hier nog wel een poosje!!

Johan van der Voorde
Geplaats op: 04-02-2019

In de meivakantie hebben we met onze meisjes (7 & 9 jaar oud) gekampeerd op het veld met de nieuwe speeltuin. We hebben geen kind aan ze gehad! Daarnaast is het sanitair nieuw en schoon, het personeel vriendelijk, en er is veel te doen in de direct omgeving. We kunnen het iedereen aanraden!

Thirza Plomp
Geplaats op: 03-09-2021

Ter toeval ontdekten wij op doorreis naar Zuid-Frankrijk de camperplaatsen bij Recreatiepark de Oude Maas. Sinds die ene keer komen wij regelmatig terug om een paar nachten heerlijk bij te komen op een van de 11 camperplaatsen die uitzicht bieden op de jachthaven of op de rivier. Het zijn ruime verharde plaatsen met eigen elektra en water. ’s Morgens halen we dan bij de receptie vers gebakken broodjes en croissantjes en zoeken we een leuke fietsroute uit voor die dag. Meer heb je toch niet nodig?

Rien en Anja de Zwart
Geplaats op: 14-07-2020

Met veel plezier komen wij al jaren op Recreatiepark de Oude Maas. Wij staan met onze tour caravan op – vinden wij - een van de mooiste plekken op het park, namelijk op een van de comfortplaatsen met heerlijk uitzicht over de rivier. Onze boot ligt in de ernaast gelegen jachthaven want ik vind het heerlijk om te vissen op de Oude Maas. ´s Avonds zitten we dan heerlijk voor onze caravan te genieten van een drankje en de zonsondergang.

Peter en Sjannie van Hout
Geplaats op: 15-08-2021

Al sinds 1998 staan wij op Recreatiepark de Oude Maas wat toen nog Camping de Oude Maas heette. De afgelopen 20 jaar hebben wij veel zien veranderen en verbeteren. Vroeger was er ook een kantine en een telefooncel want nog niet iedereen had een mobieltje en moest je naar de cel om te bellen. In 2001 werden er chalets geplaatst en kwamen alle stacaravans op 1 veld bij elkaar waar wij ook staan. De toiletgebouwen zijn geheel gerenoveerd en er staan nu ondergrondse containers voor gescheiden afval. Ook zijn pas alle paden opgeknapt en zijn er nieuwe stacaravans geplaatst voor de verhuur maar ook voor de verkoop. Wij vinden het heerlijk hier op de camping; het is rustig maar toch erg gezellig.

Jan en Thea Pieters
Geplaats op: 07-10-2018