Recreatiepark

DE OUDE MAAS

Internationaal Film Festival 25 januari t/m zondag 5 februari 2017
Een van de grootste culturele evenementen van Nederland en een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met nieuwe films documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is de Maasstand twaalf dagen lang een spannende, mondiale filmhoofdstad. Ook dit jaar zijn er weer speciale themaprogramma's.Meer informatie

Circusstad Festival 3 t/m 7 mei 2017
Wie durft er nog te kijken als een circusartiest aan een teen aan een draaiende hoepel hangt? En wie durft zelf een stap op het slappe koord te zetten? Tijdens Circusstad Festival 2017 zie en doe je het allemaal zelf. Van 3 t/m 7 mei 2017 beleef je in Rotterdam de magie van het nieuwe circus met internationale namen, voorstellingen van eigen bodem en werk van talloze talenten. Vijf dagen lang circustheater in het hart van Rotterdam.
Meer informatie

CHIO Rotterdam 22 t/m 25 juni 2017
Het CHIO Rotterdam is het grootste internationale outdoor paardensportevenement van Nederland en het enige met de vijfsterren status. Met een historie van 68 jaar is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsport evenement van Rotterdam. Locatie in het Kralingse Bos – Rotterdam.
www.chio.nl

North Sea Jazz Festival Rotterdam 7 t/m 9 juli 2017
Rotterdam - Nederlands grootste en bekendste jazz-festival. Elk jaar een brede programmering van pop tot experimenteel. Drie dagen lang het neusje van de zalm van de jazz, fusion en aanverwante stromingen.
www.northseajazz.com

North Sea Jazz Round Town 23 juni t/m 9 juli 2017
Het festival North Sea Jazz Round Town in Rotterdam is de opwarmer voor het North Sea Jazz Festival. In ruim twee weken kunnen liefhebbers van jazz en hiphop, via blues, tot alle denkbare cross-overs op een muzikale ontdekkingstocht door de stad. Op ca. 75 verschillende locaties worden ruim 200 optredens gegeven. De meeste concerten zijn gratis te bezoeken.
Meer informatie

Lees meer: Evenementen 2017

erasmusbrug-rotterdam.jpg
dordrecht_nieuwe_haven.jpg
kerk kijfhoek.jpg